Wil je met me trouwen? Yes I Do!

maart 11, 2019

Jouw love story mag gehoord worden, in Dongen! Trouwen in Dongen wordt nóg aantrekkelijker. Er komen nu al veel bruidsparen naar de bijzondere trouwlocaties in Dongen om te trouwen, en dat worden er elk jaar meer.

Mijntjes’ catering bepaald samen met het bruidspaar de wensen rondom de ontvangst van de gasten, de sfeer en het lunch of brunchmenu. De vijf  prachtige Toptrouwlocaties in Dongen zijn karakteristiek en sfeer bepalend. Mijntjes’ kan jullie gasten verwelkomen op één van de   Toptrouwlocaties, maar ook in je eigen tuin, het ouderlijk huis of een mooie oude boomgaard. Alles zal Mijntjes’ inspireren om de ontvangst van jullie gasten tot in de puntjes te verzorgen.

Soep is onze focus, feestelijk, creatief en kleurrijk. We serveren mooi opgemaakte soupshots  bij de brunch, of goed gevulde, geurende kommen op een lunchplank rond het middaguur. Lunch en brunch worden uitgebreid naar gelang de wensen. Met crostini, prachtig opgemaakte minibroodjes of sandwiches. Ter afsluiting serveren we een dessert en koffie en thee met friandise. Als wij het bruidspaar blij kunnen maken, dan is onze missie geslaagd!

 

 

Blijf op de hoogte: Ga je trouwen in Dongen en wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Volg dan het instagramkanaal @yesidongen en de Facebookpagina van de gemeente Dongen.

Contact Mijntjes’:

T 06 11705020 |  info@mijntjessoep.nl

 

Of klik op een van de volgende links: Instagramkanaal@Mijntjes’   | Facebook Mijntjes’  |  www.mijntjessoep.nl