Lekker en gezonde catering gaan hand in hand

Als je van natuurlijk houdt, houd je van Mijntjes’ Catering. Wekelijks genieten mensen op de werkvloer of thuis van alles wat er  vers in mijn keuken bereid wordt: 100% dagvers en huisgemaakt. En dat proef je!

Smaak staat bij elke catering op de eerste plaats. Die moet in alle soepen en producten het beste zijn. We koken met groentes van lokale telers, waar het kan biologisch, en we volgen de teelt van het seizoen. Dat betekent dat je de groentes eet die op dat moment het lekkerst zijn.

Naast de lokale producten die aan de basis staan van elke catering gebruiken we  uitheemse specerijen, mediterrane kruiden en Aziatische producten. Zo kunnen we gevarieerd en verrassend koken, zowel in de zomer, herfst, winter en lente.

Mijntjes’ is een cateraar waarbij lekker en gezond hand in hand gaan; de soepen die we serveren zijn rijk van smaak door groentes, vlees of gevogelte, verse kruiden en specerijenmengsels. We maken geen gebruik van shortcuts uit de vriezer, uit blik, onnodige toevoegingen of van geprepareerde producten. De soepen die we serveren bij onze catering bevatten 2 ons groente per portie en zijn voedend.

Om onze catering op locatie compleet te maken kiezen we aanvulling van producten waar Nederland trots op kan zijn. De lekkerste rustieke broden, boerenkazen en mooiste worsten die door enthousiaste vaklieden op de markt zijn gebracht. Door te praten met leveranciers en te blijven proeven zijn wij als cateraars op de hoogte van wat het land ons brengt en kunnen jij en je gasten het beste van onze catering kiezen.

Wij zijn een catering bedrijf dat alle moeite neemt om uit te blinken in soepmaaltijden. In deze basis schuilt onze kracht. Het is hierdoor dat we kwaliteit kunnen bieden voor een prijs die ook past binnen kleinere budgetten. De sfeer die we brengen is dynamisch, losjes en met een knipoog naar onze landelijke omgeving met al zijn tuinderijen. En dat zie je terug als we bij jouw bedrijf, event, of in jouw prive sfeer de catering verzorgen.

Laat je de zorg en organisatie aan Mijntjes’ over, dan letten we daarbij op de  aankleding die past bij jouw gelegenheid. Beuken soepplanken, wit porselein, ruw linnen en houten servies kratten zijn de basis, samen met rvs werktafels. Daarnaast passen we ons aan. Onze mobiele keuken kan mee, rustieke houten sta tafels, strobalen die dienen als zit meubels… Evengoed  zorgen we voor een zakelijke setting inclusief presentatie materiaal. Het kan allemaal.

Wil je een catering bestellen? Maar je weet niet goed wat voor jou een catering op maat is? Mijntjes’ stemt jouw wensen met je af, we kijken samen naar het soort en doel van de gelegenheid. Om aan de uiteenlopende behoeften van onze klanten te voldoen verzorgen we meubilair, hapjes vooraf, drank, koffie en thee of het dessert als je dat wilt. Heb je geen ruimte om je gasten te ontvangen, dan kiezen we voor een catering op locatie. Het is mogelijk om een ruimte te huren bij een van onze telers, in een paardenstal, een boomgaard of historisch gebouw. Want ook daar hebben we ervaring mee.

De drijvende kracht achter Mijntjes’ is Mijntje Arts. Haar achtergrond ligt in de gezondheidszorg en horeca, in Nederland en in Barcelona. In 2012 bundelde ze de krachten van lokale tuinders met haar eigen wens een catering bedrijf te runnen, gebruik makend van lokale leveranciers, gezonde producten, en dagverse bereiding. Dat dit groene issues zijn is geen doel op zich, belangrijker vindt Mijntje het dat klanten zich gehoord voelen in hun wens en blij zijn met de positieve energie die Mijntjes’ brengt. Behalve alle toegewijde telers en veehouders die de mooie producten leveren en zich blijven ontwikkelen, staat er een team van frisse mensen klaar om elke catering mee op poten te zetten. Zowel in de organisatie als in de keuken zwaait Mijntje de scepter.

Catering

De allerbeste soep voor jouw gast, met smaak als uitgangspunt, alles vers. We serveren dit met rustiek brood, boerenkazen, charcuterie of andere bijgerechten op onze soepplank. Voor 25 tot 150 personen.

Meer informatie

Evenementen

De kwaliteit die past bij Mijntjes’ met daarbij de snelheid om grote groepen te bedienen. We serveren tot 500 personen Soup-to-go met brood of kleine snack vanuit onze mobiele keuken.

Meer informatie

Soep bezorgd

Iedere week een nieuwe verse soep! Deze wordt geleverd bij jou thuis of op het werk, binnen onze regio Oosterhout en Dongen. Zo eten jij en je tafelgenoten 2 ons groenten. Omdat het lekker is! Bestellen graag voor dinsdag 10.00 uur.

Meer informatie
by Gemeente Dongen- Annelies Schinkel on Mijntjes Soep
100% kwaliteit en service, verzorgd tot in de puntjes


Mijntje ontzorgd! Haar vriendelijke manier van werken is professioneel, klantgericht en representatief. Haar soepen zijn ongelofelijk lekker en alles wordt leuk gepresenteerd. Aanrader!