Bedrijfsfeest of event? 

Of gewoon een heerlijk gevulde maaltijdplank omdat samen eten verbindt en nieuwe ideeën brengt. Mijntjes’ Catering zorgt voor een lekkere, gezonde en volwaardige maaltijd. Van een rustieke soepplank tot een luxe maaltijdplank met fingerfood, bijgerechtjes en dessert. Onze focus begint bij het bedenken van de allerbeste soepen; Een mooie goedgevulde kom vol kleur en geur, daar lopen wij warm voor! Op basis van onze zelf gemaakte bouillons en eigen specerijenmengsels  bereiden wij, traditioneel of exotisch, kleurrijk en creatief. Vanuit deze gezonde basis complementeren we de maaltijdplank naar jou wens, passend bij jou gelegenheid.

Smaak staat bij elke catering op de eerste plaats. We koken met groentes van lokale telers, waar het kan biologisch, en we volgen de teelt van het seizoen. Dat betekent dat je de groentes eet die op dat moment het lekkerst zijn.

Naast de lokale producten die aan de basis staan van elke catering gebruiken we  uitheemse specerijen, mediterrane kruiden en Oosterse producten. Zo kunnen we gevarieerd en verrassend koken, zowel in de zomer, herfst, winter en lente, en daarmee toch duurzaam werken.

Mijntjes’ is een cateraar waarbij lekker en gezond hand in hand gaan; de maaltijden die we serveren zijn rijk van smaak door groentes, vlees of gevogelte, verse kruiden en specerijenmengsels. We maken geen gebruik van shortcuts uit de vriezer, uit blik, onnodige toevoegingen of van geprepareerde producten. De soepen die we serveren bij onze catering bevatten 2 ons groente per portie en zijn voedend.

De lekkerste producten waar Nederland trots op kan zijn hebben we voor je uitgekozen om je maaltijdplank mooi en compleet te maken.  Knapperig rustieke broden, boerenkazen, charcuterie en mooiste worsten die door enthousiaste vaklieden op de markt zijn gebracht. Huisgemaakt fingerfood, mooi opgemaakte salades, en bruschetta, fijne desserts of friandises. Door te praten met leveranciers en te blijven proeven zijn wij als cateraars op de hoogte van wat het land ons brengt en kunnen jij en je gasten het beste van onze catering kiezen.

Wij zijn een catering bedrijf dat alle moeite neemt om uit te blinken in soepmaaltijden. In deze basis schuilt onze kracht. Het is hierdoor dat we kwaliteit kunnen bieden voor een prijs die ook past binnen kleinere budgetten. De sfeer die we brengen is dynamisch, losjes en met een knipoog naar onze landelijke omgeving met al zijn tuinderijen. En dat zie je terug als we bij jouw bedrijf, event, of in jouw prive sfeer de catering verzorgen.

Laat je de zorg en organisatie aan Mijntjes’ over, dan letten we daarbij op de  aankleding die past bij jouw gelegenheid. Beuken soepplanken, wit porselein, ruw linnen en houten servies kratten zijn de basis, samen met mooie werktafels. Daarnaast passen we ons aan. Onze mobiele keuken kan mee, rustieke houten sta tafels, lange banken met tafels of luxe zitmeubilair…

Wil je een catering bestellen? Maar je weet niet goed wat voor jou een catering op maat is? Mijntjes’ stemt jouw wensen met je af, we kijken samen naar het soort en doel van de gelegenheid. Om aan de uiteenlopende behoeften van onze klanten te voldoen verzorgen we meubilair, hapjes vooraf, drank, koffie en thee of het dessert als je dat wilt. Heb je geen ruimte om je gasten te ontvangen, dan kiezen we voor een catering op locatie. Het is mogelijk om een ruimte te huren bij een van onze telers, een boomgaard of historisch gebouw. Want ook daar hebben we ervaring mee.

De drijvende kracht achter Mijntjes’ is Mijntje Arts. Haar achtergrond ligt in de gezondheidszorg en horeca, in Nederland en in Barcelona. In 2012 bundelde ze de krachten van lokale tuinders met haar eigen wens een catering bedrijf te runnen, gebruik makend van lokale leveranciers, gezonde producten, en dagverse bereiding. Dat dit groene issues zijn is geen doel op zich, belangrijker vindt Mijntje het dat klanten zich gehoord voelen in hun wens en blij zijn met de positieve energie die Mijntjes’ brengt. Behalve alle toegewijde telers en veehouders die de mooie producten leveren en zich blijven ontwikkelen, staat er een team van frisse mensen klaar om elke catering mee op poten te zetten. Zowel in de organisatie als in de keuken zwaait Mijntje de scepter.

Catering

De allerbeste soepen voor jouw gast, met smaak als uitgangspunt, alles vers. We serveren dit met mooi opgemaakte broodjes en bijgerechten of met rustiek brood, boerenkazen, charcuterie op onze maaltijdplank. Voor 25 tot 150 personen.

Meer informatie

Evenementen

De kwaliteit die past bij Mijntjes’ met daarbij de snelheid om grote groepen te bedienen. We serveren tot 500 personen Soup-to-go met brood of kleine snack vanuit onze mobiele keuken.

Meer informatie

Soep bezorgd

Iedere week een nieuwe verse soep! Deze wordt geleverd bij jou thuis of op het werk, binnen onze regio Oosterhout en Dongen. Zo eten jij en je tafelgenoten 2 ons groenten. Omdat het lekker is! Bestellen graag voor dinsdag 10.00 uur.

Meer informatie
 by Gemeente Dongen- Annelies Schinkel on Mijntjes Soep
100% kwaliteit en service, verzorgd tot in de puntjes


Mijntje ontzorgd! Haar vriendelijke manier van werken is professioneel, klantgericht en representatief. Haar soepen zijn ongelofelijk lekker en alles wordt leuk gepresenteerd. Aanrader!